Despre mine

Informatii:

Sunt absolventa a Universitatii “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, specializarea Psiholog. Am absolvit Master Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului si Dezvoltarea Potentialului Uman in cadrul aceleiasi universitati.

Cabinetul functioneaza cu acreditarea Colegiului Psihologilor din Romania, iar specialitatea de competenta este psihoterapeut practicant autonom in psihoterapii cognitive si comportamentale.

Am ales aceasta profesie pentru a ma cunoaste si a ma intelege mai bine si in egala masura din dorinta de a transmite din cunostintele mele celor apropiati. Treptat am inteles ca este normal sa faci greseli, ca nimeni nu este perfect si ca meritam sa ne acceptam ca fiinte umane valoroase, fara a ne compara mereu cu altii. Performanta noastra intr-un domeniu sau altul nu este egala cu noi ca persoane, ea reprezinta doar o mica particica din fiinta complexa si unica care suntem. Am inteles sa accept si sa nu judec alte persoane pe baza unor comportamente izolate. Psihologia m-a ajutat sa imi schimb perspectiva asupra oamenilor si a vietii in general. Si oricat de greu a fost la inceput si oricare va fi cursul vietii mele in continuare, stiu ca a meritat.

Punctul nostru comun, al tuturor este ca viata noastra, este traita cu sentimente si emotii, unele pozitive, altele negative. Ni se intampla tuturor sa ne simtim uneori tristi, deprimati, anxiosi, sau sa ne fie frica. Aceste emotii pot fi de ajutor, ele ne transmit faptul ca ceva ne blocheaza in atingerea scopurilor si prin intermediul lor comunicam sentimentele noastre si celor din jur. Oameni fiind, nu putem scapa de emotii si nici nu ar fi de dorit, acestea sunt parte a naturii umane. Ceea ce putem face impreuna este sa invatam gestionarea emotiilor negative si modificarea emotiilor disfunctionale care ne blocheaza scopurile.

“Cand suntem captivii unei emotii nepotrivite interpretam ceea ce se intampla prin prisma a ceea ce simtim, ignorand informatiile care nu se potrivesc. Emotiile schimba felul in care vedem lumea si interpretam actiunile celorlati. Nu ne intrebam de ce simtim o anumita emotie; cautam, in schimb, s-o confirmam " (Paul Ekman).
 
OroszMariaCabinetPsihologicCLUJ.png

Lista de servicii psihologice pe care le ofer

In cadrul psihoterapiei abordam o serie de probleme cu care va puteti confrunta

OroszMariaCabinetPsihologieCLUJ2

 

Program de functionare:

L.-V. intre orele 10-16
Programari la telefon: 0745520918

DESPRE

Psiholog-psihoterapeut Orosz Maria Magdolna, Cabinet individual de psihologie, Cluj-Napoca, Calea Manastur nr.48, et.1, ap.1.

Locatie Cabinet

 

3432342

 

social fb

Website-ul cabinetmaria.ro foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS. Acest website NU colecteaza informatii personale.