Structura Terapiei

Psihologie-cluj-napoca-OROSZ-MARIA.jpg

Informatii

Va rugam sa oferiti informatii cat mai complexe despre dumneavoastra pentru a putea evalua problemele existente. 

Pentru succesul terapiei este important sa dezvoltam o relatie de incredere si respect reciproc, astfel va veti expune problemele personale stiind ca sunteti acceptat neconditionat. Informatiile pe care le oferiti ne permit ca in a doua faza a terapiei sa trecem la formularea cazului, adica sa stabilim impreuna cu dumneavoastra natura problemelor, de ce au aparut aceste probleme si sa stabilim de comun acord un plan de interventie. La primele sedinte stabilim impreuna scopuri pe care doriti sa le atingeti in terapie, acestea pot fi completate de alte scopuri pe parcurs. In urmatoarea etapa a terapiei vom pune in practica tehnicile cognitive si comportamentale pe care le avem la dispozitie. Vom reevalua problemele pe durata terapiei pentru a evidentia progresul obtinut si vom urmari masura in care ne-am atins obiectivele.

Durata terapiei este relativ scurta si se stabileste in functie de problema cu care va confruntati (intre 6-15 sedinte, in unele cazuri mai mult), dar depinde si de motivatia si implicarea dumneavoastra. O sedinta dureaza 50 de minute si se programeaza una saptamanal.
 
Atestarea de catre Colegiul Psihologilor din Romania implica respectarea tuturor principiilor si standardelor deontologice ale profesiei de psiholog, printre care si principiul confidentialitatii si pastrarii secretului professional. 
 

Contact

Programul de lucru, programari, date de contact si locatia cabinetului

OroszMariaCabinetPsihologieCLUJ2

 

Program de functionare:

L.-V. intre orele 10-16
Programari la telefon: 0745520918

DESPRE

Psiholog-psihoterapeut Orosz Maria Magdolna, Cabinet individual de psihologie, Cluj-Napoca, Calea Manastur nr.48, et.1, ap.1.

Locatie Cabinet

 

3432342

 

social fb

Website-ul cabinetmaria.ro foloseste doar Cookies instalate automat de platforma CMS. Acest website NU colecteaza informatii personale.